Katern

Van Zeepfabriek naar indoor padel locatie

Nog enkele dagen en dan zullen de deuren van de indoor padelbanen in de oude zeepfabriek in Niewegein worden geopend. De voormalige Ecolab-zeepfabriek aan de Brugwal 11A in hartje Nieuwegein, heeft onlangs haar deuren gesloten op deze locatie. Momenteel maakt het pand zich klaar voor een nieuw tijdperk van bedrijvigheid.

De Padel Fabrique zal de eerste zijn die dit nieuwe tijdperk inluidt en zal tevens de eerste indoor locatie zijn voor de inwoners uit  Nieuwegein en omstreken om te padellen. Het idee van De Padel Fabrique is ontstaan door een ondernemende mindset te combineren met passie voor de sport padel. De streefdatum om open te gaan is de eerste week van april 2024.

Dennis Boot, één van de twee initiatiefnemers: ‘De vraag naar padel is nog steeds enorm groot, en wij merken dat er voor Nieuwegeinse padel liefhebbers een uitdaging is. Namelijk dat een tekort aan banen ervoor zorgt dat men de sport niet altijd kan beoefenen.’

Toni Kuipers, de andere initiatiefnemer: ‘De Padel Fabrique streeft ernaar om padel voor iedereen toegankelijk te maken, door het aanbieden van kwalitatieve indoor faciliteiten, het creëren van een gezellige gemeenschap en het bevorderen van de recreationele, competitieve maar vooral de sportieve waarden die voortkomen uit deze prachtige sport.’

Over de oprichters van De Padel Fabrique
Oprichters Toni Kuipers en Dennis Boot zijn in 1998 in  Utrecht geboren en staan aan de grondslag van dit avontuur. Wat begon als vriendschap op 4 jarige leeftijd is 21 jaar later uitgegroeid tot een heuse business relatie. Beide onderlegd en gespecialiseerd in hun eigen vak in combinatie met de drive en durf om te ondernemen is wat deze relatie zo sterk en uniek maakt.

Toni Kuipers en Dennis Boot

Op de foto: Toni Kuipers en Dennis Boot

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk